Back to top

La base del CF Reus, salvada

Un grup de persones vinculades a l'entitat roig-i-negra han constituït la Fundació Futbol Base Reus per garantir la continuïtat de la pedrera, el futbol femení i el Genuine. Assumeixen així la gestió d'aquests equips i es desvinculen econòmicament de la Societat Anònima Esportiva.
Escut de la Fundació Futbol Base Reus

Reusencs i reusenques compromeses amb el projecte del futbol base a la capital del Baix Camp han decidit crear la Fundació Futbol Base Reus. Una garantia de futur pels integrants de l'actual pedrera del Club de Futbol Reus Deportiu constituïda davant el perill que comporta la resolució imminent del Tribunal Administrativo del Deporte i la possible afectació d'aquesta a les categories inferiors. Gràcies a un acord amb l'administrador concursal, aquesta fundació aconsegueix els drets de gestió del futbol base, el femení i l'equip Genuine, i alhora la independència econòmica dels mateixos respecte a la Societat Anònima Esportiva. Un missatge que tranquil·litza la ciutat per protegir uns equips que permetran, en el dia de demà, preservar la bona salut del futbol a la ciutat de Reus.

Un comunicat de premsa emès per la nova entitat ha anunciat que els components del patronat s'anunciaran la setmana vinent, confiant a poder realitzar ja la presentació oficial en els pròxims dies.

D'altra banda, s'espera que el TAD (Tribunal Administrativo del Deporte) emeti demà mateix la resolució definitiva al recurs presentat per la directiva roig-i-negra respecte a la sanció imposada per LaLiga d'expulsar al CF Reus tres anys de la competició. El veredicte resoldrà si l'any vinent el club podrà militar a Segona B i obligarà a Clifton Onolfo a prendre una decisió sobre si vol seguir al capdavant o no del projecte reusenc.