Back to top

La base, la gran preocupació dels clubs esportius reusencs

Les entitats temen pel seu futur immediat, el qual rau en gran part en les categories base, sobretot els qui ofereixen disciplines de contacte.
Imatge del pavelló buit de l'Associació Esportiva Pare Manyanet

El silenci sepulcral dels pavellons reusencs continua ficant la pell de gallina dos mesos després del tancament de les instal·lacions esportives a causa de la crisi sanitària. La previsió de gran part dels clubs de la ciutat és no tornar a obrir fins al mes de setembre.

Al Reus Deportiu però fan mans i mànigues per poder garantir el campus d'estiu a les seves categories base, coneixent que el planter és una garantia de supervivència.

"És una manera de guanyar inscripcions, no solament de cara al mes de setembre, sinó també de cara a anys posteriors", comenta l'August Vilamajor, coordinador de la base d'hoquei patins del Reus Deportiu.

Imatge del Palau d'esports buit

La Fundació Futbol Base Reus té aturats un total de setze equips formatius i resten pendents de les ordres, no solament de la Federació Catalana de Futbol, sinó també de l'Ajuntament de Reus, que és qui decideix quan es podran reobrir les instal·lacions. Els 365 dies de transició que esperaven complir després de la creació de l'entitat, es convertiran en dos anys.

"Enguany volíem impulsar un equip sènior amateur femení, però no podrà ser", comenta Xavi Guix, secretari de la Fundació Futbol Base Reus.

Imatge de l'Estadi Municipal buit

L'Entitat Esportiva Pare Manyanet, amb el bàsquet com una de les seves disciplines estrella, ofereix també altres esports. Aquesta secció doncs tem que els pares triïn fugir del contacte i optin per inscriure els fills a altres modalitats.

Mesures poc clares

La presa de decisions de tots ells ha de ser ràpida i, segons manifesten, algunes mesures donen lloc a interpretacions. Un fet que dificulta la reobertura d'instal·lacions, ja que les diferents directives opten per ser cautes quan es tracta de la seguretat dels seus usuaris.

canalreus a telegram

Notícies relacionades