Back to top

La bellesa interior de l'art de Montse Valdés

La galeria Anquin's acull fins al proper 8 de maig l'exposició "Manifestacions de l'Ànima" de la pintora Montse Valdés. Es tracta d'obres de gran format de rostres i cossos nus amb la voluntat d'expressar la pau i la serenitat humana.
Galeria d'art Anquin's de Reus amb les obres de Montse Valdés

"Meditació amb acció". Així és com descriu l'artista Montse Valdés el procés de creació de les seves obres. La pintora barcelonina ha dedicat 20 anys de la seva carrera a la cerca d'una bona tècnica de la figura humana per arribar a transcendir més enllà del cos i arribar a poder transmetre les emocions interiors i l'ànima. Serenitat, bondat o pau, un estat emocional que l'artista necessita experimentar a l'hora de crear els seus quadres per tal de plasmar aquests sentiments en les obres.

L'artista mescla la bona tècnica adquirida al llarg dels anys amb accidents en la textura que l'ajuden a treure realisme a les seves obres. Valdés ha estudiat a Girona i també a l'Escola de Belles Arts de París i amb una trajectòria internacional, ha exposat en fires i galeries d'Holanda, Estats Units i països asiàtics com La Índia o Indonèsia. Ara i per primera vegada, les seves obres també es poden visitar a Reus.

L'exposició es pot visitar a la galeria Anquin's fins al proper 8 de maig.

Paraules clau:

Notícies relacionades