Back to top

La Caixa acull l'exposició fotogràfica de Sebastião Salgado

L'obra Social "La Caixa" de Tarragona ha presentat l'últim projecte fotogràfic de Sebastio Salgado: Gènesi. Una exposició que ha captat la bellesa i la natura dels viatges que ha fet, un total de 32. La mostra es podrà visitar fins al pròxim 7 de gener del 2018.
Imatge de la presentació de l'exposició Gènesi

L'Obra Social "La Caixa" ha presentat l'últim projecte fotogràfic de Sebastiao Salgado que rep per nom: Gènesi. El fotògraf brasiler va iniciar el projecte el 2004 i durant vuit anys ha explorat la bellesa de la natura en tot el món per mitjà d'un llenguatge plàstic personal, profund, poètic i d'alta qualitat formal.En total ha realitzat 32 viatges.

L'exposició està formada per 100 fotografies en un èpic blanc i negre que són el testimoni d'una coexistència dels humans amb la naturalesa, i una oda visual a un món que s'ha de protegir. Està comissariada per Lélia Wanick Delgado.

L'Obra Social la Caixa ha programat diferents activitats relacionades amb l'exposició. Un concurs d'Instagram amb el hastag ExpoGènesi. És una iniciativa enfocada a donar projecció a fotògrafs anònims i tindran l'oportunitat d'exposar la seva obra a CaixaFòrum. Tenen temps fins el pròxim 15 de novembre. A més el 3 d'octubre a les set de la tarda es projectarà La sal de la terra.

L'exposició es pot visitar des del 14 de setembre fins al pròxim 7 de gener del 2018.