Back to top

La calma després de la tempesta a la Sala Santa Llúcia

La Sala Santa Llúcia de Reus respira més tranquil•la després del sotrac que va representar la seva situació econòmica que es va resoldre a principis d'aquest 2018. Parlem amb els representants de l'entitat per fer balanç d'aquest any i posar la mirada al futur.
La calma després de la tempesta a la sala Santa Llúcia

La calma ha arribat després de la tempesta a la Sala Santa Llúcia. Després que a principis d'any, l'entitat veiés com la ciutadania s'involucrava perquè la sala no desaparegués, ara és moment de valorar la situació que s'està vivint. Josep M. Vallès, president de l'entitat, considera que en aquest any s'ha sortit del pou en què es trobaven.

De fet, respira tranquil després de programar una mitjana de 60 espectacles diferents en aquests darrers 12 mesos. Aquest optimisme fa mirar amb bons ulls al futur, que es preveu que sigui de creixement per la sala. Per Vallès, el 2019 és una oportunitat per consolidar-se com a sala de teatre alternatiu, malgrat que no tanca la porta a obrir-se a nous formats.

La cartellera de teatre alternatiu, que intenta no solapar-se amb la resta d'apostes culturals a la ciutat i la recerca de nous públics que puguin fer gran l'entitat són dues de les peces claus que es volen potenciar de cara al 2019.

Notícies relacionades