Back to top

La cancel·lació del Mobile no afecta la Mobile Week de Reus

La decisió que s'ha pres aquest dimecres al vespre de cancel·lar el Mobile World Congress de Barcelona per culpa de les presumptes repercussions del coronavirus no tindrà cap efecte en la Mobile Week que se celebra a Reus la setmana vinent.
mobile

Que el Mobile World Congress a Barcelona hagi decidit no celebrar l'edició d'enguany no afectarà en res a la Mobile Week. Així doncs, les activitats que han de tenir lloc la setmana vinent a Reus se celebraran sense cap tipus de problema. 

Tot  i que la Mobile Week està sota el paraigua del Mobile World Congress, es mantenen les xerrades i els tallers que tindran lloc dilluns 19 de febrer a firaReus. Sota el lema 'Tecnologia per a la ciutadania', l'edifici del Tecnoparc acollirà professionals de l'àmbit de les noves tecnologies, la mobilitat i la telefonia. 

mobile

A més, però, també està prevista la participació dels més menuts en d'altres activitats paral·leles que tindran lloc a Mas Pintat, l'edifici de Redessa 1 i La Palma de Reus. La mobile Week també se celebra en d'altres ciutats de Catalunya. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades