Back to top

La cinquena edició del PrimaverArt ja està en marxa

La cinquena edició del PrimaverArt ja està en marxa. El Morell acollirà del 26 al 28 d'abril una quinzena de companyies de diferents modalitats de les arts escèniques. L'esperit d'apropar la cultura a tots els públics es manté, sobretot amb l'objectiu de viure-la a peu de carrer. El pressupost d'enguany ascendirà fins als 36.000 euros.
Presentació PrimaverArt El Morell

Tres dies d'espectacles culturals multidisciplinaris al carrer. Aquesta és la marca que defineix el festival PrimaverArt del Morell que es podrà viure durant el darrer cap de setmana d'abril. La cinquena edició arriba amb força amb una barreja de dansa, circ, màgia, música i teatre. Des de l'Ajuntament asseguren que volen mantenir el bon gust de boca de les anteriors edicions.  

El circ de 'Flou Papagayo' o la barreja del piano i les acrobàcies arribades des de Bèlgica amb 'Sol Bemol' són algunes de les propostes. Tot i això també Se'n destaca la 'La Fàbrica de Talents', un espai en el qual hi participen les diferents escoles municipals de música i dansa del Morell. Una programació que s'ha ajustat a la celebració de les eleccions estatals.

Des de l'organització destaquen també que, enguany, el públic tindrà un paper important durant l'execució dels diferents espectacles.

Paraules clau: