Back to top

La ciutadania, conscienciada amb la prevenció del virus

En la primera setmana d'atenció al públic dels agents de salut s'ha percebut una molt bona consciència de la ciutadania respecte a les mesures de prevenció per la Covid-19, però encara hi ha alguns dubtes que estan ajudant a aclarir.

L'equip d'agents de salut que l'Ajuntament de Reus va posar a disposició de la ciutadania ja es troba pels carrers reusencs. Els informadors s'encarreguen d'explicar els conceptes claus que la gent ha de tenir presents per la protecció de la comunitat i que poden ajudar a frenar la propagació del virus.

Durant la primera setmana d'accions al territori, els agents han rebut una resposta molt positiva per part de la població a través de diversos qüestionaris, però encara hi ha alguns conceptes que cal aclarir. La coordinadora, Olga San Felipe, ha explicat que "en cas que les respostes siguin errònies o hi hagi dubtes, els hi aclarim, passem més informació o els redirigim allà on poden trobar-la".

Agents de salut més enllà dels carrers

A banda d'informar a la ciutadania a peu de carrer, hi ha un equip d'agents específic que es dedica a informar els petits comerços, perquè compleixin totes les mesures de prevenció estàndard dins dels establiments. Asseguren que, de moment, la gran majoria de comerços respecten les mesures perquè volen continuar oberts al públic.

Paraules clau:

Notícies relacionades