Back to top

La Clandestina treu a la llum el seu primer disc, 'La força d'un instant'

El grup La Clandestina presenta aquest divendres el que serà el seu primer llarga durada. Sota el nom de 'La força d'un instant' el grup, format per sis músics provinents del Camp de Tarragona i Les Terres de l'Ebre, presenta 10 noves cançons amb la voluntat de reivindicar l'altra cara del món de la nit.
La Clandestina treu a la llum el seu primer disc, 'La força d'un instant'

El grup sosté que la festa és una de les grans protagonistes de la nit però també guarda els moments més tendres, personals, íntims i salvatges. Històries personals que passen entre la multitud, acompanyat d'amics i on en moltes ocasions, les emocions se segueixen vivint quan torna a sortir el sol. 'La força d'un instant' narra històries que la gent sentirà com a seves per la seva quotidianitat. De fet, el cantant i líder del grup, Albert Recasens, assegura també que el disc "és un cant a les ganes de viure i no hi ha cançons tristes. Hem volgut vestir el disc de sentiments, emocions alegres i amb el positivisme que ens caracteritza".

Tot i ser una formació emergent, el grup està format per músics amb una dilatada experiència i han cuidat al detall aquest nou àlbum. Així, La Clandestina ha comptat amb la col·laboració d'un bon grapat de músics consolidats com en Joan Garriga (La Troba Kung Fú) o Oski Jah (Zulu 9.30).

La carta de presentació del disc és "Lliure", un tema festiu, alegre i narra la història de dos joves que volen estar junts i que finalment decideixen fer el pas. El senzill arriba acompanyat d'un videoclip rodat en localitzacions com La Torre del Llimó, la vila i la platja del municipi de Cambrils. 

A partir d'aquest divendres 23 de març el disc estarà disponible en descàrrega lliure a través del web de la formació.

 

A post shared by La Clandestina (@laclandestinagrup) on


Concert de presentació a Reus i Cambrils 

La Clandestina presentarà per primera vegada el seu directe a Reus aquesta primavera. Un marc incomparable pel grup que, rodejat d'amics i professionals del sector, oferiran els seus temes. D'altra banda, Cambrils serà un altre dels escenaris on el grup presentarà el seu primer llarga durada el mes de setembre. En resum, dues oportunitats per veure i conèixer aquest grup que està destinat a formar part de l'escena musical catalana en els pròxims anys gràcies als seus ritmes festius, alegres i un directe ple d'energia.