Back to top

La colla del Basilisc guanya els Cóssos 2020

Els triomfadors dels Cóssos d'enguany són els membres del Basilisc, que s'han imposat a la resta de participants, 9 en total. L'edició d'enguany, l'onzena, s'ha hagut d'adaptar a la normativa sanitària.
Cóssos de reus

La colla del Basilisc s'ha emportat els Cóssos 2020, en una competició que enguany ha hagut de canviar de format per respectar les mesures de seguretat per la pandèmia. En la segona posició hi ha hagut un triple empat, per part de l'Àliga, el Ball de Cavallets, i el Drac. El tercer lloc també ha estat compartit, pels Xiquets de Reus i el Ball de Pastorets. el quart lloc ha estat pel Ball de Valencians, els cinquens els membres del Ball de Prims, i els darrers els Nanos. Tot i així, el principal objectiu dels jocs és passar-s'ho bé i mantenir una tradició que des de fa onze anys s'inclou en els actes de festa major de Sant Pere.

En el torneig de jocs tradicionals hi han participat, doncs, 9 equips que pertanyen a diferents elements festius de la ciutat.

Arran de la Covid-19, enguany s'ha optat per un format que ha combinat proves físiques, a porta tancada, i un concurs de preguntes que s'ha pogut veure per les xarxes socials.

Paraules clau:

Notícies relacionades