Back to top

La combinació entre sorbet i vermut és una realitat

Anar a fer el vermut també és possible en una terrassa d'una gelateria de Cambrils. El mestre gelater Antoni Sirvent ha creat per aquest estiu el sorbet de vermut, una combinació amb l'essència del típic Vermut Miró. Una proposta culinària que els restauradors cambrilencs han vist amb bons ulls.
sorbet vermut

Turró, nata, fruites del bosc, menta amb xocolata, llet merengada o mojito. Aquests són alguns dels sabors de gelat que ens podem trobar en una gelateria, però a Cambrils també es pot degustar el sabor de vermut. El mestre gelater Antoni Sirvent s'ha atrevit amb aquest nou sabor de la mà amb Vermuts Miró.

Una proposta que s'ha creat inspirant-se amb l'experiència d'anar a fer el vermut, i pensat per incloure-ho en amanides i tapes. En el sorbet també s'ha inclòs una textura d'oliva farcida, que es desfà al mateix moment que la resta del sorbet. Sirvent apunta que 'rebaixar el volum d'alcohol fins el 4% ha estat el nostre principal entrebanc'.

La proposta ha tingut una bona acceptació per part del públic, sobretot en turistes suïssos i francesos. Antoni Sirvent, afirma que 'no descartem comercialitzar-lo en un futur'.

Paraules clau:

Notícies relacionades