Back to top

S’obre la convocatòria del concurs de microfilms FEC Festival

El FEC Festival és un dels festivals de referència en la selecció de candidats dels premis Goya al millor curtmetratge i se celebra cada any a mitjan de març al Teatre Bartrina
Imatge FEC Festival 2016.

L’organització del FEC Festival – European Short Film Festival ha obert la convocatòria del concurs de curtmetratges de ficció europeus. Un jurat europeu procedent del món del cinema, les arts o la cultura serà l’encarregat d’avaluar els microfilms presentats al concurs, l’únic a Catalunya d’aquestes característiques. També es lliurarà el premi Bigas Luna, en homenatge al director de cinema mort el 2013 i que havia col·laborat amb el certamen des dels seus inicis. El FEC Festival, que tindrà lloc a mitjan de març al Teatre Bartrina, és un dels festivals de referència en la selecció de candidats dels premis Goya al millor curtmetratge.

L’organització destaca el FEC Festival no només com “un espai on es poden veure els millors curtmetratges europeus de cada any, sinó també com un lloc de trobada entre directors, públic i estudiants de cinema”. A més d’una secció competitiva, amb curtmetratges europeus contemporanis, el certamen també comptarà amb un seguit d’activitats paral·leles, com ara seminaris, exposicions, tallers i projeccions especials.

Tots els curtmetratges de qualsevol país europeu que es vulguin inscriure ho han de fer a través del web www.shortfilmdepot.com o www.uptofest.com. Els films podran quedar seleccionats a Competició Europea, Panorama o MiniMarket.