Back to top

La Cooperativa de Cambrils impulsa monodosis d'oli arran de la crisi post-covid

Davant les noves mesures que s'han d'aplicar a tots els àmbits, inclòs el de la restauració, des de la Cooperativa de Cambrils s'ha impulsat la creació de monodosis d'oli d'oliva per propiciar l'ús d'aquest producte seguint les indicacions sanitàries pertinents
oli

Els setrills són objectes cars de veure damunt les taules dels restaurants aquests dies, després de la prohibició del seu ús arran de la crisi del coronavirus.

Els elements d'un sol ús han passat a millor vida per evitar possibles punts de contagi. Amb la voluntat que l'oli no deixi d'utilitzar-se als plats de les cuines de casa nostra, des de la Cooperativa de Cambrils s'ha ideat un sistema per complir les indicacions de les autoritats sanitàries comercialitzant oli verge extra i vinagre de garnatxa Mestral en formats monodosi. Des de la cooperativa apunten que és una aposta que s'allargarà en el temps.

Tot plegat s'emmarca en les mesures per la Reducció del contagi del coronavirus proposades pel Ministeri de Sanitat, i que estan recolzades per l'Institut per a la Qualitat Turística.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades