Back to top

La coordinadora de Barraques celebra 20 anys

Tres dies de festa i una desena de grups musicals són algunes de les novetats de Barraques d'enguany. En aquesta edició de la prèvia de Sant Pere, la coordinadora celebra els seus 20 anys.
foto de presentació del cartell de Barraques de Reus 2019 amb membres de la Coordinadora de Barraques, com Toni Bergadà i la regidora de Culrura de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Caelles

La Klave Zoo o Portobello són algunes de les propostes del cartell de barraques d'enguany. En aquesta edició de la festa s'ha optat per 3 dies de gresca, suprimint una jornada però allargant cada dia fins a les 6 del matí. El Parc de la Festa s'omplirà de música pel vintè aniversari de la coordinadora, on enguany hi participen 9 entitats que són les que porten organitzant tot el sarau durant mesos.

La festa començarà el dia 21 de juny amb el concurs Reus Sona. En aquesta edició els finalistes són Terra Ferma, Stone Vibe i Lopster, que compartiran escenari amb Tremenda Jauría i La Klave. L'endemà serà el torn de Bloody Gums, Zoo i Porto Bello mentre que per Sant Joan, els encarregats d'amenitzar la revetlla seran Prozac Soup, Mafalda i Bemba Saoco.

Els alumnes de Batxillerat artístic de l'IES Gabriel Ferraté han estat els encarregats d'elaborar el cartell d'aquesta edició de Barraques.