Back to top

La Copa del Rei d'Hoquei Patins, més femenina que mai

Apoderament femení. Per primer cop a la història, la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins se celebrarà en una mateixa ciutat, i aquesta serà Reus. La competició tindrà lloc entre els dies 21 i 24 de febrer.
Imatge de la presentació de la Copa del Rei i de la Reina d'Hoquei Patins 2019

Reus ha estat l'escenari escollit enguany per acollir la Copa del Rei d'Hoquei Patins. Un esdeveniment que si per si sol ja era considerat com la millor competició del món d'aquesta disciplina, enguany la capital del Baix Camp ha aconseguit donar-li encara més valor. Per primera vegada la Copa de la Reina s'unifica amb la modalitat masculina per crear un únic torneig, pioner en la història de l'hoquei sobre patins. Ho explica el president de la Real Federación Española de Patinaje, Carmelo Paniagua.

"El millor torneig del món d'hoquei sobre patins és la Copa del Rei. Amb la unió de la disciplina masculina i femenina, l'esdeveniment serà un fet històric".

La iniciativa ha costat molt d'esforç i l'objectiu s'ha enfocat amb aconseguir la màxima difusió mediàtica possible en la Copa de la Reina. Paral·lelament als dos tornejos per excel·lència també se celebrarà la Minicopa on s'hi podrà veure de la mateixa manera representació femenina. Reus ha estat la ciutat idònia per impulsar aquest canvi. Ho afirma la responsable de Mujer y Patinaje a la Real Federación Española de Patinaje, Alexandra Alba.

"A mi m'agrada el Reus, ja que és un club obert de ment. Es mou molt per l'esport, també ho fa la seva presidenta, la Mònica Balsells. L'alcalde ho ha dit: treballar aquí és fàcil".

Amb el Pavelló Olímpic de les grans ocasions, Reus demostrarà un cop més ser una ciutat preparada per acollir esdeveniments d'aquestes dimensions.

Carles Pellicer, alcalde de Reus: "Hem demostrat sempre capacitat organitzativa per acollir col·lectius vinculats amb l'esport que busquen en aquesta ciutat un ambient cultural, comercial i turístic que complementa molt bé amb les possibilitats de Reus".

Els preus per assistir a la competició del KO oscil·len entre els 12 i els 20 euros amb possibilitat d'obtenir un abonament per veure tots els partits per 40 euros. El sorteig dels enfrontaments es celebrarà el dia 7 de febrer a les vuit del vespre.