Back to top

La Costa Daurada manté el rècord d'ocupació al pont de desembre

Segons l'Associació hotelera Salou, Cambrils i La Pineda, el territori tanca aquests dies de festa amb una ocupació que ronda el 90%, mantenint xifres similars a les de l'estiu. A més, també s'ha incrementat el nombre d'establiments oberts respecte d'altres anys, arribant al 20%.
Gent caminant pel Passeig Marítim de Cambrils aquest pont

El temporal ha aguantat aquest cap de setmana i el territori ho ha notat. I és que s'han assolit xifres d'ocupació en hotels que segueixen la dinàmica de rècord que es va registrar durant la campanya de primavera i estiu. Segons l'Associació hotelera Salou, Cambrils i La Pineda, la bona climatologia ha estat un dels elements claus per a què aquest pont de desembre s'hagi arribat al 90% d'ocupació.

Fet que també ha propiciat que s'hagi incrementat el nombre d'establiments oberts en aquestes dates respecte d'altres anys, arribant a l'obertura del 20% de la massa hotelera del territori. "El pont tapa els forats dels hotelers que inverteixen en tenir novembre i desembre obert", defensa el president de l'Associació hotelera Salou, Cambrils i La Pineda, Xavier Roig.

Una tendència que també confirmen des del sector de la restauració, que valoren el pont satisfactòriament i, diuen, fixa les bases del que esperen que sigui una bona campanya de Nadal. "Aquest quinze dies baixarà una mica i després comencem amb els menús d'empresa de Nadal", manifesta Xavier Capella, propietari del restaurant Les Barques, a Cambrils. "Pel clima i pel bon temps hi hagut turisme i en la part de primera línia s'ha treballat prou bé", reitera Darío Reinaldo, del restaurant Port Vell, també al passeig marítim cambrilenc.

El punt de divergència de les opinions és sobre l'afectació generada per la situació política. Mentre que alguns empresaris asseguren no haver-la notat, d'altres afirmen que ha frenat que encara hi haguessin més arribades.