Back to top

La Covid-19 dispara la venda de càmeres tèrmiques

Les noves mesures sanitàries que s'han implantat arran de la Covid-19 han fet sorgir nous sectors productius. És el cas, per exemple, de les càmeres tèrmiques. Uns aparells que, de la nit al dia, s'han instal·lat a l'interior de moltes empreses per mesurar la temperatura de treballadors i clients i poder detectar, gràcies a la temperatura corporal, possibles casos de Covid-19.

Amb la tornada dels treballadors als seus llocs de treball i l'augment progressiu dels clients, moltes empreses han hagut d'adoptar noves mesures per detectar els possibles casos de Covid-19. Entre les empreses que disposen de grans superfícies i, per tant, on es pot aglutinar un major nombre de persones, un dels protocols més seguits és la pressa de temperatura. Una tècnica que ha evolucionat en les últimes setmanes.

"Han arribat per quedar-se"

Des de l'empresa reusenca Ramon Berguedà asseguren que aquestes noves càmeres tèrmiques, que també permeten el fitxatge dels treballadors, han arribat per quedar-se. 

pressa temperatura

Es duplica la venda de càmeres de videoconferència

Un altre dels productes tecnològics que més demanda han generat, des de l'arribada de la pandèmia, han estat el de les càmeres de videoconferència. Uns dispositius que permeten fer videoconferències grupals i que amb l'arribada massiva del teletreball han augmentat en més d'un 50% les seves vendes.

Paraules clau:

Notícies relacionades