Back to top

La CUP acusa als investigats en el Cas Manté i Batesteza 'd'organització criminal'

La CUP ha presentat un escrit d'acusació a les dues peces del Cas Innova que es van unir, la principal i la 2, on acusa als imputats en el cas de Manté i Batesteza com organització criminal.  
La CUP acusa als investigats en el Cas Manté i Batesteza 'd'organització criminal'

Des de la Candidatura d'Unitat Popular es defensarà davant del jutge que Josep Prat, Lluís Miquel Pérez, Ester Ventura, Natàlia Torrell, José Vicente Gómez, Sergi Luqui, Carles Manté i Jorge Batesteza serien responsables de diversos delictes. Concretament, de prevaricació continuada, blanqueig de capitals, falsedat, defraudació a l'administració, malversació de cabals públics, tràfic d'influències i organització criminal.

La CUP demanarà per aquestes persones penes de presó fins a 18 anys i que siguin inhabilitades per exercir responsabilitats publiques, així com també, que totes aquestes persones assumeixin les responsabilitats civils pertinents, per tal que rescabalin el dany econòmic causat a l'Ajuntament de Reus.

Per últim, la CUP ha posat en valor la tipificació del delicte d'organització criminal en l'escrit d'acusació presentat per les seves advocades, ja que com ha defensat sempre la formació de l'esquerra independentista, el Cas INNOVA cal concebre'l com un conjunt, en el qual era imprescindible l'organització de diferents persones de diferents institucions públiques i empreses privades, per poder cometre els presumptes delictes que s'estan instruint.