Back to top

La CUP acusa un possible pacte entre PdeCAT, PSC i ERC

La CUP ha assegurat que després de fer una oposició basada en propostes, consideren que només n'ha tret rèdit l'equip de govern. Per aquest motiu, han cridat a la població perquè esculli entre el que consideren una futura 'alcaldia d'Innova' o el seu model alternatiu.
Marta Llorens, alcaldable de la CUP de Reus.

La CUP de Reus ha fet autocrítica i assenyala que volen deixar de ser l'oposició i arribar a l'alcaldia per poder dur a terme el seu projecte de ciutat. Una postura que han manifestat aquest dimecres davant dels mitjans. De fet, han reconegut la dificultat que tindran per aconseguir aquests resultats a les urnes, ja que entreveuen un futur pacte entre el PdeCAT, Esquerra i el Partit Socialista.

En aquesta línia, han carregat contra els socialistes i la seva postura envers la gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus. 

La CUP s'ha presentat com un motor de canvi de al ciutat i han subratllat que propostes liderades per ells, com els pressupostos participatius o defensar una gestió pública de la sanitat, s'hagin convertit en les propostes de la resta de partits.

Paraules clau: