Back to top

La CUP aposta per vendre l'Estadi Municipal

La CUP s'ha oposat al concurs públic que aquest matí ha obert l'Ajuntament de Reus per tal de millorar i utilitzar les instal·lacions de l'Estadi Municipal. S'han mostrat a favor d'una possible venda directa d'aquestes instal·lacions. Consideren que amb els diners obtinguts de la venda es podria invertir en nous espais esportius per a la ciutat.
La CUP aposta per vendre l'estadi municipal.

El grup municipal de la CUP s'ha posicionat a favor de vendre l'Estadi Municipal, enlloc d'una licitació que ha anunciat aquest dimarts el govern municipal. L'equip de govern ha tret a concurs el dret d'ús de l'estadi per adaptar les instal·lacions als requeriments del futbol d'alta competició, sense cost per a l'Ajuntament.

La CUP considera que amb aquesta licitació serà la ciutadania qui en sortirà perjudicada. Asseguren que l'Ajuntament no cobrarà un lloguer per l'ús de les instal·lacions durant un període de temps, com a moneda de canvi de la tramitació. El regidor de la CUP a l'Ajuntament de Reus, Oriol Ciurana, ha destacat que 'no estem a favor d'una licitació que és un regal, ja que per molt que diguin que la licitació no costa un euro a la ciutat, això és mentida. Nosaltres no hi posarem diners, però és que no cobrarem lloguer fins que condonem el 95% d'una inversió de 3,3 milions d'euros que s'han de fer els cinc primers anys'.

Els cupaires també han assenyalat contradiccions internes dins de l'equip de govern. A tot això, han defensat la necessitat de vendre aquestes instal·lacions i destinar els diners obtinguts a nous espais esportius per a tota la ciutadania.

La CUP ha recordat que l'Estadi Municipal estaria taxat en 4,8 milions d'euros. De fet, també han posat sobre la taula, la necessitat d'enllestir el Mapa d'Instal·lacions Esportives Municipals, per valorar les necessitats de la ciutat.