Back to top

La CUP crida a mantenir les mobilitzacions ciutadanes

La CUP Crida Constituent ha tancat aquest dimarts al vespre la seva campanya electoral amb un acte al recinte de la Palma de Reus. Amb la presència del cap de llista a Tarragona, Xavier Milian, però també amb diputades com Gabriela Serra, els cupaires van demanar 'no caure en la por de l'Estat' i mantenir les mobilitzacions ciutadanes.
La CUP crida a mantenir les mobilitzacions ciutadanes.

La formació de la CUP ha tancat aquest dimarts els actes de campanya amb un missatge clar: votar per continuar el procés constituent i implementar la República Catalana. Tot i això, els diversos ponents han demanat que les mobilitzacions ciutadanes no s'aturin una vegada hagin passat les eleccions. Han lloat el treball dels diferents Comitès de Defensa de la República que s'han organitzat a tot Catalunya i han demanat 'no caure en la por de l'estat espanyol'.

El cap de llista de la CUP a Tarragona, Xavier Milian, ha detallat que 'igual com la CUP és clara davant el 21-D i diem què volem, animem la resta de partits que també ho facin'. En aquest sentit, ha assegurat que 'si aquest dijous els catalans i les catalanes voten continuar el procés constituent i arribar a la República que no s'opti per terceres vies'.

Entre els presents també hi havia l'exregidor reusenc, David Vidal o l'exdiputada Isabel Vallet. A més, es va comptar amb la participació de la diputada Gabriela Serra, qui va fer un repàs a la trajectòria del partit i va recordar quins són valors els representen. 'No només volem ssalut, educació, cultura o transport, volem dignitat, ser lliures i ho volem fer nosaltres des de baix. Des d'aquest poble que va fer que el senyor Artur Mas es tornés en independentista'. La sala polivalent de la Palma de Reus es va omplir en un acte que també va comptar amb les actuacions musicals de Fito Luri i Juantxo Skalari.