Back to top

La CUP critica la gestió de les beques menjador

La seva portaveu, Marta Llorens, assegura que durant el primer dia de curs, aquest dilluns, molts alumnes es van quedar sense poder fer ús del servei de menjador pel que consideren "una mala gestió del govern".

Segons la CUP, alguns alumnes de Reus s'han quedat sense poder fer ús del menjador per problemes amb la beca durant el primer dia de curs, aquest passat dilluns. És una denuncia que el partit independentista fa després que en una comissió informativa, celebrada precisament també dilluns, la portaveu del grup municipal, Marta Llorens, fes diverses preguntes sobre l'estat del retorn a les aules. 

A la comissió informativa, sempre segons la CUP, es va preguntar per les beques menjador. Asseguren que hi ha alumnes que s'han quedat fora del menjador i des del govern diuen que ha estat per problemes administratius de la Generalitat. Llorens assegura que "no hi ha problemes d'aquest tipus als altres municipis" pel que resol que hi ha hagut una errada des de l'Ajuntament. 

La CUP també posa sobre la taula el repartiment de dispositius electrònics per fer el seguiment del curs a través de la xarxa i les activitats extraescolars. Consideren que tot plegat no està solucionat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades