Back to top

La CUP critica el PSC pel "pacte de governabilitat"

La CUP ha anunciat que abandona la seva actitud que qualifiquen de "bonisme", després dels incompliments per part del govern municipals dels 13 acords pactats pels pressupostos de l'any passat amb Carles Pellicer.
Balanç cup pressupostos

Els cupaires han fet balanç de la feina feta durant el 2016 a l’oposició, després que amb la seva abstenció permetessin l’aprovació dels darrers pressupostos i han criticat els incompliments del govern municipal en els acords per la internacionalització de la brossa, la targeta resident, el procés de participació o la gossera municipals.

La seva portaveu, Marta Llorens, ha afirmat que se senten “sols” fent d'oposició i ha criticat el canvi de rumb dels socialistes. Els anticapitalistes titllen de “vergonyós” el pacte de salut i divergeixen de l'acord de governabilitat, que diuen que s'estan cuinant entre el govern i el PSC. “Una socio-vergència que només serveix per tallar focs” ha sentenciat Llorens. Els cupaires insisteixen que el consistori no té un pla d'acció municipal i que el seu grup seguirà apostant per presentar propostes transparents i constructives per la ciutadania.