Back to top

La CUP demana la dimissió de Daniel Rubio

Acusen el portaveu del grup municipal d'ARA Reus de mala gestió en les campanyes medioambientals i l'acusen de maltractament animal.

La CUP Reus denuncia que les polítiques aplicades pel regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Reus, Daniel Rubio, no respecten l'essència del benestar animal. Mònica Pàmies, regidora de la CUP al consistori reusenc, ha declarat que "únicament mostra un interès econòmic i una manca de sensibilitat vers als animals".

Segons expliquen des del partit independentista, han rebut una nova denúncia per part d'una entitat animalista que se suma al que consideren un "nefast" servei de recollida d'animals a la ciutat i a un control "inexistent" de colònies felines. També denuncien que el control de colònies de coloms no es faci amb pinso esterlitzador, "el mètode més eficaç i recomanable", diuen, sinó amb "la captura i sacrifici indiscriminat". 

Comissió especial de benestar animal

Per aquest motiu la formació exigeix la dimissió immediata del regidor i la creació d'una comissió especial de benestar i integració animal on hi hagi la representació de totes les associacions i entitats animalistes interessades en garantir el benestar animal de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades