Back to top

La CUP prepara el seu projecte de ciutat en una jornada oberta

La formació ha dut a terme diverses taules de debat amb la ciutadania per tractar qüestions en àmbits diversos.
La CUP prepara el seu projecte de ciutat en una jornada oberta

Medi Ambient i Benestar social, la internalització de serveis o educació i cultura són alguns dels eixos que la CUP Reus vol treballar per tal d'iniciar el projecte de ciutat que conformarà el programa electoral de la formació en les pròximes eleccions municipals. Els cupaires han organitzat una assemblea oberta a la ciutadania i després s'han distribuït en petits grups per treballar en diversos aspectes englobats en els diferents àmbits.

A través d'aquestes taules de debat s'ha fet un buidatge i anàlisi dels objectius que es plantejaven l'any 2015 per tal de treballar de manera participativa en els punts que s'inclouran en la campanya d'enguany. Sota la premissa de "crear municipis valents", aquestes jornades també volen servir per escollir el lema del projecte de ciutat.

Altres temes que es tracten en les taules de debat són la salut, el feminisme o els drets socials entre d'altres. La CUP de Reus seguirà treballant amb aquests grups fins a l'inici de la campanya electoral per tal d'acabar de conformar el seu programa.