Back to top

La CUP presenta un projecte municipalista basat en alternatives de gestió

La CUP Reus ha presentat aquest dijous un projecte municipalista com a alternativa al model de ciutat que actualment hi ha al municipi. Els regidors de la formació han exposat algunes línies d'aplicació en diverses àrees com podria ser l'educació, la sanitat o joventut. A través de l'anàlisi d'aquests eixos d'actuació han plantejat alternatives i altres maneres per crear un projecte de ciutat.
La CUP presenta un projecte municipalista basat en alternatives de  gestió

La Conferència municipalista va començar amb un audiovisual on ciutadans i ciutadanes de la ciutat explicaven què opinaven sobre diversos aspectes que afecten el municipi. Es plantejaven problemàtiques com la poca varietat de combinacions del transport públic de la ciutat, les mesures preses per incivisme,la gestió animalista o la supervivència del petit comerç, entre moltes altres qüestions. Segons la CUP, totes aquestes situacions vénen donades per la manca d'un projecte real de ciutat.

La portaveu de la CUP de Reus, Marta Llorenç, ha explicat que "hem vist fins ara que l'alcalde Carles Pellicer ha actuat de manera poc reflexionada, simplement el que fa són accions per mantenir aquest electorat i de manera molt clientelista, perquè realment no hi ha una anàlisi del que es necessita barri per barri, per grups socials..., etc. El que necessita Reus és un analitzi i prendre partir marcant unes línies d'incidència política".

Els regidors de la formació política han exposat una per una les línies d'actuació que Reus necessita, explicant què es podria fer com a alternativa per millorar les mancances que actualment té la ciutat.

Llorenç ha afegit que "Els eixos d'actuació són bàsics i parteixen de la mateixa ideologia de la CUP. Treballem pel feminisme, treballem la justícia social, treballem ser una ciutat amiga dels animals i en general posar les polítiques municipals en la vida de les persones".

Durant l'acte, els regidors de la CUP Reus també han emfatitzat amb els temes que porten defensant durant tot el mandat, com pot ser la internalització del servei de residus. L'acte ha servit de presentació de l'anàlisi que la formació reusenca fa cada any per fer balanç de les necessitats que té la ciutat.

Paraules clau:

CUP