Back to top

La Cursa de la Dona preveu 2.500 assistents

Enguany l'esdeveniment esportiu se celebrarà el 5 de maig. Els diners que es recaptin serviran per recollir fons per a la investigació contra el càncer.
Presentació de la Cursa de la Dona

La setena edició de la Cursa de la Dona de Reus espera batre tots els rècords. L'objectiu és superar els 1.760 participants de l'any passat i els 174 de la categoria infantil. Precisament el 2018 es va assolir la xifra més elevada de participants. Enguany, la idea és superar els 2.500 inscrits, per bé que, de moment, només hi ha 2.000 dorsals disponibles. L'organització preveu que es pugui ampliar l'oferta si hi ha molta demanda. 

La cursa mantindrà el circuit urbà de l’anterior edició amb la sortida i l’arribada a la plaça de la Llibertat de Reus, amb un recorregut de 4,4 quilòmetres. L’organització preveu una cursa preliminar per als més petits i animació a la mateixa plaça i en diversos punts del circuit. Les inscripcions estan obertes a partir d’a quest dimecres 3 d’abril i fins a l’1 de maig a través de la web www.cursadonareus.cat

No és nou que l'esport es dongui de la mà de les causes solidàries, però sí és cert que a Reus, en els darrers anys, s'han incrementat notablement els esdeveniments esportius multitudinaris que busquen donar visibilitat o simplement donar un cop de mà a iniciatives o lluites socials. La Cursa de la Dona és una més d'un calendari atapaït d'actes. Sense anar més lluny, la Cursa Herois per l'Alzheimer, celebrada aquest passat cap de setmana.