Back to top

La cursa de Sant Silvestre bat rècord de participació

Més d'un miler de persones han volgut acabar l'any fent esport i han trobat un esdeveniment a l'altura per fer-ho: la cursa de Sant Silvestre. Enguany, ha variat el seu recorregut, que ha estat molt ben acollit per part d'esportistes i participants. 1.200 persones han sortit per la línia de meta enguany, més del doble d'inscrits que l'anterior edició. Aquesta cursa és l'última de l'any i ja s'ha convertit en tota una tradició.
La cursa de Sant Silvestre bat rècord de participació

La popular cursa ha donat el tret de sortida a l'Avinguda Sant Jordi, tot just davant del Centre Comercial La Fira, que en aquesta edició és el patrocinador oficial de la prova. Es tracta d'un recorregut diferent que ha estat ben acollit per part dels corredors.

En la categoria masculina, el millor temps ha estat per Abdessanad Oukhelfem amb 14'43, mentre que la primera marca personal femenina l'ha feta Paula Hritiuc, amb exactament, tres minuts més, 17'43 minuts. Tant els primers classificats com els últims però, comparteixen una mateixa cosa: la cara de felicitat i esforç just a la línia de meta. 

D'altra banda, en qüestió de novetats, enguany a més de la cursa destinada al públic adult, també s'hi ha afegit la Sansi Kids, dirigida als més joves.