Back to top

La dansa marca l'inici de la nova programació del Teatre Fortuny

Aquest dimarts dia 28 de gener, a les 21:00 h, es podrà veure "El Trencanous" i dimecres 29 de gener, a la mateixa hora, "El llac dels cignes", de Txaikovski
noticies

Dos espectacles de dansa marquen l'inici de la programació que ha preparat el Consorci del Teatre Fortuny per a aquest nou trimestre que comença aquesta setmana i que s'allargarà fins al mes de juny.

En concret, aquest dimarts dia 28 de gener, a les 21:00 h, es podrà veure "El Trencanous", de Txaikovski, a càrrec del Ballet Clàssic de Sant Petersburg d'Anreu Batalov, i dimecres 29 de gener, a la mateixa hora, el torn d'"El llac dels cignes", de Txaikovski, a càrrec del mateix ballet.

"El Trencanous"

Aquesta és l'obra més nadalenca del ballet clàssic universal. El mag Drosselmeyer, a la festa de Nadal, fa possible que els somnis de Masha s'acompleixin: les joguines adquireixen vida, el Trencanous es converteix en un bell príncep i junts, després d'entrontar-se als malvats ratolins, viatgen per les terres nevades al palau màgic.

Es tracta d'una producció de Tatiana Solovieva, amb coreografia d'Andrey Batalov. Dura 2 hores amb entreacte i els preus de les entrades oscil·len entre els 30€ i els 22€. Per a més informació es pot consultar la web del teatre www.teatrefortuny.cat

"El llac dels cignes"

La segona producció de ballet clàssic que es podrà veure aquesta setmana al Teatre Fortuny és "El llac dels cignes", de Txaikovski, a càrrec del Ballet Clàssic de Sant Petersburg, digit per Andrey Batalov, el qual en aquesta ocasió ha fet una adaptació de la coreografia de Lev Ivanov i Marius Petipa.

"El llac dels cignes" és una història que transcorre entre l'amor i la màgia, l'eterna lluita del bé i del mal. És l'obra per excel·lència del ballet clàssic universal i expressió màxima de l'escola russa de dansa, dues característiques que es fusionen maravellosament en aquest ballet que visita la capital del Baix Camp.

La durada de l'espectacle és de 2 hores i 10 minuts, amb entreacte, i les entrades oscil·len entre els 30€ i els 22 €. Igualment es poden comprar a través de la web del teatre www.teatrefortuny.cat.

Paraules clau:

Notícies relacionades