Back to top

La degustació de tapes de 'Menja't el Mercat' torna el 27 de maig

El 'Menja't el Mercat', la nit de degustació de tapes del Mercat Central, torna el dissabte 27 de maig de 18.30 h a 23 h.
'Menja't el Mercat' torna el 27 de maig

'Menja't el Mercat' arriba aquest mes de maig a la 7a edició després de 6 anys d'èxits. La festa va néixer l'any 2012 amb l'objectiu de donar a conèixer totes les possibilitats dels productes frescos que es poden trobar a cada parada i, amb sis edicions a l'esquena, els paradistes del Mercat Central tornen a organitzar l'esdeveniment a la primavera: enguany la cita és el dissabte 27 de maig, de 18.30 h a 23 h.

Com cada any, l'oferta de tapes es recollirà en un tríptic que incorporarà la informació de les parades que participen al 'Menja't el Mercat', amb el nom de la tapa que elaboren i la seva situació al plànol. Pel que fa al preu es manté igual que en edicions anteriors: les tapes a 2 euros i les begudes a 1,50 euros.

Menja't el Mercat

Els paradistes també posaran a la venda un paquet de consumicions que incorporarà un val de descompte per comprar les dues setmanes següents a les mateixes parades del Mercat Central. Els tiquets es podran adquirir de manera anticipada a les parades o el mateix dissabte 27 de maig.