Back to top

La demolició del pont de la N-340 començarà passat l'estiu

Aquesta opció ja la va plantejar la Federació d'Empresaris de Cambrils aquest juny. Segons l'Ajuntament, aquesta decisió no repercutirà en els terminis que estan establerts al calendari de l'obra
El pont de la N-340

Un cop finalitzats els treballs de reconeixement de l'estat en què es troba l'estructura del pont de la carretera N-340, l'equip de govern de Cambrils ha manifestat que l'obra de demolició no començarà fins que passi l'estiu, sense més concreció. Una proposta que la Federació d'Empresaris de Cambrils ja havia plantejat aquest mes de juny i que l'Ajuntament no va escoltar en un primer moment.

Segons ha manifestat l'equip de govern, la decisió no ha de repercutir en el calendari de l'obra. "Una vegada acabat l'estiu començarà l'obra i el temps de finalització serà el mateix", ha assenyalat el regidor d'Espai Públic de l'Ajuntament de Cambrils, Antonio Laguna.

Els terminis, per tant, segueixen sent de vuit mesos per a la demolició del pont i la urbanització de l'avinguda Baix Camp, i de tres mesos per a la construcció del nou pas a nivell que ha d'unir els dos costats de la riera.

Notícies relacionades