La derrota a Mallorca deixa el CF Reus Deportiu a 4 punts del play-off

SILVIA ANDREO

El Club de Futbol Reus Deportiu s’allunya del play-off. Els roig-i-negres han perdut 1 a 0 al camp de l’Atlètic Balears i la zona de promoció es queda a 4 punts. Un gol de Carlos Rodríguez al minut 80 ha castigat als roig-i-negres, que a la segona part han fet mèrits per treure un millor resultat.

El club de futbol Reus Deportiu veu allunyar-se el play-off. Les seves aspiracions per estar entre els millors s’han començat a desfer després de la derrota d’aquest diumenge.
Els roig-i-negres es jugaven molt davant l’Atlètic Balears i Natxo González ha optat per saltar a la gespa amb tres centrals naturals, Semedo, Dinis i Moyano però ha perdut creació al mig del camp. El conjunt local ha estaT més còmode a la primera meitat i ha arribat amb més claredat a la porteria d’Edgar Badia.

El Reus no ha disparat entre els tres pals. Després del descans, els roig-i-negres han sortit amb la idea clara de lligar els tres punts i ha generat ocasions però no sense culminar-les. Vitor ho ha intentat amb un llançament llunyà igual que Oscar Rico, l’home més actiu en atac.
Natxo González ha donat entrada a Xisco Hernández  al 78 que retornava contra el seu ex equip després d’una llarga lesió.

Dos minuts després i quan millor estava jugant l’equip ha arribat el gol dels locals. El conjunt balear ha construït un contraatac després d’una possible falta sobre Óscar Rico i Cristian Rodríguez ha fet l’1 a 0.
El Reus no volia marxar així i ha buscat esgarrapar almenys un punt. Colorado i Fran han entrat al 85 però no hi hagut temps per més i el premi s’ha quedat a Mallorca.

La victòria de l’Hèrcules, proper rival dels  roig-i-negres, i l’empat del Lleida han fet que el play-off es quedi ara a 4 punts.
Falten 5 jornades per acabar la lliga  i malgrat que la situació es complica pel Reus encara no està tot dit.