Back to top

La dinàmica del CF Reus: una rèplica de la temporada passada

El Club de Futbol Reus Deportiu ocupa la tretzena posició a la classificació de Segona. Si fem la comparativa amb els resultats assolits l'any passat, els roig-i-negres seguien una dinàmica molt semblant a la d'enguany. La bona ratxa dels reusencs en aquesta segona volta confirmen que la permanència assolida la temporada passada no va ser fruit de l'atzar.
Imatge d'un entrenament  del CF Reus

El Club de Futbol Reus Deportiu va pel bon camí. Si ens fixem amb les estadístiques de l'equip la temporada passada, veiem com la bona dinàmica roig-i-negra es repeteix. En aquesta 28a jornada de lliga l'equip suma 37 punts, situant-se a 7 punts de les posicions de play-off i a 8 del descens. Amb la passada victòria al Municipal, els reusencs van assegurar-se el lloc a la zona còmoda de la classificació, ocupant la 13a posició.

Precisament, tretze són els empats que acumulen els homes d'Aritz López Garai, una xifra que fa del Reus l'equip que ha firmat més partits amb igualat al marcador. Amb només 21 gols a favor són el pitjor equip de cara a porteria, just per davant del darrer rival, el Sevilla Atlético, amb Lekic com a màxim artiller amb cinc dianes. També el quart millor equip defensiu amb tan sols 26 gols encaixats.

Just en la mateixa jornada però un any enrere, el Reus sumava tan sols un punt menys a la classificació, ocupant l'onzena plaça amb 36 punts, a 7 punts també de la sisena plaça i 7 de l'equip que marcava el descens, el Rayo, ara segon. Amb 22 gols a favor era el segon pitjor equip de cara el gol i el segon també menys golejat de la categoria amb 22 dianes encaixades.

Les estadístiques ho demostren, els del Baix Camp van pel camí de tornar a assolir la permanència, l'objectiu però és superar registres i, a poder ser, millorar la punteria que cada cop es veu més afinada entre els davanters roig-i-negres.

Subscriu-te a la newsletter diària

Política de privacitat de dades