Back to top

La Diputació nomena les seves 4 vicepresidències

La Diputació de Tarragona ha celebrat aquest matí el seu primer ple del mandat 2019-2023 amb Noemí Llauradó al capdavant. Una sessió en què s'ha donat compte del nomenament de les vicepresidències, així com de les 9 comissions que configuraran l'estructura de Govern de la supramunicipal.
Noemí Llauradó durant una sessió plenària de la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona ha designat per la via ràpida les primeres bases organitzatives del nou mandat 2019-2023. En només 15 minuts, la presidenta de l'ens supramunicipal, Noemí Llauradó, ha donat compte del nomenament de les 4 vicepresidències.

Joaquim Nin, Lluís Soler, Adam Tomàs i Eva Maria seran els vicepresidents i la vicepresidenta per als pròxims 4 anys. Una decisió que s'ha pres tenint en compte la diversitat territorial i la paritat.

"Hem buscat un equilibri territorial, en què hi hagi representants del Camp de Tarragona, de les Terres de l'Ebre i del Baix Penedès".

Un plenari en què també s'han designat els presidents dels dos organismes autònoms de què disposa la diputació. Per una banda, Lluís Soler presidirà el Patronat de Turisme, i per l'altra, Eduard Rovira, dirigirà l'organisme de Base-Gestió d'Ingressos.

Malgrat tot, no serà fins al pròxim divendres 2 d'agost quan s'acabi de definir el cartipàs i es coneguin quines seran les competències designades per a cadascun dels membres del Govern.

Paraules clau:

Notícies relacionades