Back to top

La Diputació es posa a disposició per liderar el lobby tarragoní

Noemí Llauradó considera que l'ens supramunicipal pot servir d'estructura per liderar un front comú amb polítics, sindicats, cambres de comerç i entitats ciutadanes per reivindicar allò que necessita la demarcació.
Noemí Llauradó

Dues setmanes després de la posada en marxa de la nova variant de Vandellós i retirada del servei a les estacions velles de Salou i Cambrils; dues setmanes després, també, de l'explosió a IQOXE i una setmana després de la llevantada que es va endur el Delta de l'Ebre: el Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre diuen prou.

Exigeixen millors infraestructures, inversions necessàries i que se'ls tingui en compte. La Diputació, aquest dilluns, s'ha posat a disposició dels alcaldes per fer front comú.

Fins ara, totes les fórmules per unificar un discurs no han donat els seus fruits. Des del pacte de la Boella al famós consorci del Camp de Tarragona, passant, darrerament, per l'anel·lada àrea metropolitana

Noemí Llauradó assegura que "la Diputació és l'estructura al voltant de la qual s'ha d'organitzar el lobby", però tampoc no s'atreveix a fer el pas de liderar-lo: "Ha de ser un lideratge compartit i transversal", quelcom que podria complicar trobar el discurs unitari que es reclama. 

Noemí Llaurado

canalreus a telegram