Back to top

La duresa del ral·li en contrast amb la solidaritat del projecte

Dotze universitaris reusencs, repartits en sis equips, han participat a la vuitena edició de l'Uniraid. Una aventura de motor i solidària pel desert del Marroc, que ha recorregut, al llarg de nou dies, més de tres mil quilòmetres en cotxes de mínim vint anys, per entregar material bàsic per a les escoles. Així ens ho expliquen alguns dels protagonistes.
La duresa del ral·li en contrast amb la solidaritat del projecte

Acaben d'arribar del Marroc, després de recórrer més de 3.000 quilòmetres del ral·li solidari, i asseguren haver viscut una aventura inoblidable. Al llarg del recorregut han passat per paratges inhòspits i poblats amb construccions molt precàries. Però sobretot, s'han trobat amb persones molt agraïdes i amb moltes ganes d'ajudar.

Afegeixen que la part més dura del desert ha estat passar pels rius de sorra, on alguns equips reusencs han tingut problemes mecànics als vehicles.

Els participants asseguren haver crescut mot com a persones, i malgrat la duresa de la prova, diuen que és molt recomanable i expliquen com va ser la seva experiència aventurera.

Notícies relacionades