Back to top

La Fase 3 de la desescalada anima les petites entitats esportives a obrir portes de nou

Visitem el Gimnàs Koryo de Reus per presenciar la tornada dels alumnes al tatami.
Una classe al Gimnàs Koryo després de la seva reobertura

L'esport no queda exempt de les noves mesures que s'implanten en la Fase 3 de la desescalada. A partir d'aquest dilluns, es permet la pràctica esportiva en espais exteriors sense limitacions horàries, anar als gimnasos amb restriccions del 50% de l'aforament i assistir a classes dirigides  de fins a 20 participants.

El Gimnàs Koryo de Reus s'ha animat a obrir després de tres mesos d'aturada. Els alumnes s'han retrobat, però les abraçades i els petons s'han substituït per una estora desinfectant, un termòmetre electrònic, i un gel hidroalcohòlic, entre d'altres, ja que han estat vàries les mesures que l'entitat ha volgut implementar per garantir la seguretat dels alumnes.

El Reus Deportiu obre nous espais com són la sala de fitness i de càrdio, els vestuaris i dutxes, la piscina 1 o la zona d'aigües. A més a més la piscina exterior passa també a ser d'ús recreatiu i els no-socis poden utilitzar les instal·lacions de tennis i pàdel.

El Club Natació Reus Ploms amplia el límit d'aforament en els espais a l'aire lliure i posa a disposició dels socis les pistes del Pavelló Joan Sirolla per a ús dels esportistes i seleccions i el gimnàs, inclosa la sala de bike pels socis de l'entitat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades