Back to top

La FECAM demana un replantejament del POUM

El sector empresarial cambrilenc insta l'Ajuntament ha obrir un procés participatiu amb agents socioeconòmics amb l'objectiu de definir les modificacions necessàries, segons consideren, en matèria urbanística al municipi.
El polígon de Belianes a Cambrils

El sector empresarial cambrilenc també se suma a la petició de replantejar l'actual Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, o POUM, a Cambrils. Un replantejament que la Federació d'Empresaris del municipi articula mitjançant tres eixos principals d'acció. D'una banda, una resolució concreta del polígon industrial Les Comes, que encara no s'ha construït tot i que el planejament específic que el regula està aprovat des del 2010 per la Comissió d'Urbanisme de Tarragona.

A més, també li demanen al document més flexibilitat en qüestions a petita escala, com ara el problema de l'alçada de les tanques de determinades residències privades.

Però on, sobretot, remarquen una necessitat especial els empresaris és en el fet que l'Ajuntament posi en marxa un procés participatiu amb agents socials i econòmics del municipi per a recollir propostes abans d'efectuar qualsevol modificació. "Es tracta que els propietaris i els promotors puguin explicar-se en una reunió a l'Ajuntament i que el consistori reculli la idea del que la gent necessita", reitera el president de la FECAM, Victorià Luque.

Fa uns mesos que l'Ajuntament va començar a emetre les primeres sancions contra empreses del polígon Belianes que no havien atès el procés d'adaptació a la normativa. En aquest sentit, des de la FECAM també demanen al consistori que es tingui en consideració aquesta situació, en cas que sorgeixin propostes que afectin aquesta zona del municipi.

Paraules clau:

Notícies relacionades