Back to top

La Federació Catalana de Basquetbol anuncia la fi de les seves competicions aquesta temporada

Els clubs rebran una compensació econòmica i la voluntat de l’òrgan federatiu és que al mes de setembre tothom pugui tornar a la pista.
Imatge d'una pilota de bàsquet

El bàsquet a Catalunya s’uneix també a les múltiples lligues i competicions que han quedat suspeses a causa de l’emergència sanitària de la COVID-19. La Comissió Executiva de la Federació Catalana de Basquetbol ha acordat aquest dimarts la finalització definitiva de totes les competicions federades de la seva competència.

D’aquesta manera, l’òrgan federatiu vol impedir qualsevol tensió de liquiditat en les tresoreries de les entitats de cara a la temporada vinent i assegura que, durant el mes de maig, abonaran en el compte federatiu d’aquestes, imports corresponents a quotes de participació relacionades amb l’inscripció en els campionats suspesos i també quotes de llicències.

D’altra banda, la Federació Catalana de Basquetbol treballa en nous models de futur, contemplant els diferents escenaris restringits que es poden produir de cara a l’any esportiu 2020-2021. Un panorama molt incert els impedeix, diuen, “presentar una proposta definitiva, ja que l’escenari no és gens clar”. 

Llegeix el comunicat oficial aquí.

L’òrgan federatiu contempla doncs la possibilitat de donar per finalitzades les competicions amb ascensos, però sense descensos.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades