Back to top

La Federació Catalana de Futbol suspèn les lligues i competicions de la seva competència

L’òrgan federatiu obrirà una consulta per tal de conèixer l’opinió dels clubs i oferirà ajudes econòmiques a les entitats que ho necessitin.
Imatge d'una pilota de futbol

Després de setmanes estudiant les diferents opcions d’un escenari molt incert, la Federació Catalana de Futbol ha decidit suspendre les competicions de la seva competència a causa de les presents i futures restriccions que ha provocat la pandèmia de la COVID-19.

Concretament, es donen per finalitzades les lligues catalanes de futbol, futbol sala i futbol platja seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física a proposta de la Mesa Sectorial de l’Esport a Catalunya.

Un fet que només a Reus afectaria 14 clubs i a gairebé 2.000 jugadors i jugadores.

Llegeix el comunicat oficial aquí.

La Federació Catalana de Futbol obrirà, al llarg de les properes setmanes, una consulta als clubs catalans per conèixer l’opinió d’aquests sobre la conclusió dels campionats abans d’adoptar una resolució final sobre com quedarien les classificacions, ascensos i descensos.

 A més a més, l’òrgan rector ja ha anunciat que continuarà amb l’estudi i confecció del programa econòmic de congelació i reducció temporal de les quotes federatives a clubs i federats de cara a la pròxima temporada, així com l’ajut a la tresoreria a les entitats que ho necessitin

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades