Back to top

La Federació Catalana de Futbol vol acabar les competicions regulars enguany

L'ens no descarta allargar-les fins ben entrat l'estiu, durant els mesos de juliol o agost, però no suspendre-les.
Imatge del logotip de la Federació Catalana de Futbol

Segons l'Institut d'Estadística de Catalunya, l'any 2018 hi havien registrades un total de 170.816 llicències de persones que practicaven la disciplina del futbol al territori català, i gairebé 3.000 la del futbol sala.

Unes lligues que ara es troben aturades arran de la crisi del coronavirus aquí, però també a tot el món. Més enllà de tot el que això comporta en l'àmbit del futbol professional mundial, sobretot en el vessant econòmic, tothom es fa la mateixa pregunta: quan es podran reprendre?

Un estiu futbolístic

La Federació Catalana de Futbol treballa per restablir calendaris des de la incertesa de quan es podrà tornar a trepitjar el verd o la pista. L'ens ja ha deixat clar que la seva voluntat és la de fer-ho enguany.

Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol: "Volem reprendre la competició com més aviat millor, però sempre garantint la salut dels jugadors, tècnics i personal vinculat al món del futbol".

Sempre, acordat amb els clubs, podríem veure futbol al juliol i a l'agost. La junta directiva de l'òrgan federatiu estudiarà també com pot compensar econòmicament a les entitats més perjudicades.

ok

Paraules clau:

Notícies relacionades