Back to top

La Federació de Patinatge confirma Reus com a seu de la Copa del Rei

SÍLVIA SAGALÀ ROCA

Ja és oficial, Reus serà la seu de la Copa del Rei d’Hoquei Pains el febrer del 2016. Així ho ha confirmat aquest matí la Federació Espanyola de Patinatge després que fa uns dies ho sol•licites l’Ajuntament de Reus. La competició tindrà lloc del 25 al 28 de febrer i hi participarà el Reus Deportiu com a equip amfitrió juntament amb els 7 millors equips de la classificació. Els abonaments es posaran a la venda en breu.

Reus tornarà ser el centre d’atenció del món del patinatge aquest mes de febrer com a seu de la Copa del Rei d’Hoqui Patins. Així ho ha confirmat la Federació de Patinatge després que l’Ajuntament de Reus ho demanes ara fa uns dies. Una fita que es suma a l’organització del Mundial de patinatge i una Supercopa d’hoquei que la ciutat ha organitzat recentment.

La bona relació entre la Federació i el consistori s’ha fet evident avui. Carmelo Paniagua ha dit que Reus és la ciutat on més activament ha participat en els últims anys i que això no ha estat casualitat, sinó perquè Reus ha fet una clara aposta per l’esport, especialment per les disciplines relacionades amb el patinatge.

En la competició hi participarà l’equip amfitrió, el Reus Deportiu, i els 7 millors equops classificats en finalitzar la primera volta de l’OK lliga. Com ja va passar l’any 2005, la competició es celebrarà al Pavelló Olimpic municipal. Els abonaments es posaran a la venda en breu, mentre que les entrades individuals es podran comprar a principis d’any quan ja s’hagi fet el sorteig de l’emparellament dels equips.

Per tal d’atraure un major nombre d’espectadors l’organització habilitarà 1.000 places per una grada jove  que ompliran l’hoquei base de la demarcació i estudiants dels instituts de la ciutat. L’objectiu és aprofitar l’esdeveniment per impulsar una campanya de suport a la formació base d’aquesta modalitat i fidelitzar nous aficionats.