Back to top

La festa de l'handbol cambrilenc compleix 18 anys

El Club Handbol Cambrils celebra el XVIII Memorial Vicens Andreu: la festa de presentació dels equips de l'entitat.
Imatge del XVIII Memorial Vicens Andreu

Els Amics Handbol La Canonja i el Club Escola Handbol Vendrell han estat enguany les entitats convidades a participar en el XVIII Memorial Vicens Andreu, un torneig d'handbol base que serveix de preparació al Club Handbol Cambrils abans de l'inici de la lliga.

Amb la seva organització, els cambrilencs homenatgen al seu fundador i alhora presenten davant l'afició als equips que militen a l'entitat. Els del Baix Camp tindran enguany un equip prebenjamí, dos equips benjamins, un aleví, un infantil masculí, un cadet masculí, un juvenil masculí i un sènior masculí. En total, més 110 jugadors federats.

La gran novetat però arriba de la mà del sènior masculí A. L'equip va baixar l'any passat de categoria i hauria de militar enguany a Primera Catalana. La junta directiva ha decidit renunciar a la plaça i fusionar el conjunt B en un de sol. Jugaran però a Segona Catalana amb l'objectiu de donar cabuda a tothom.

L'equip s'estrenarà contra el Club Handbol La Salle Montcada B, la data però encara està per confirmar. El seu objectiu és recuperar el lloc que els hi pertoca, la Primera Catalana.