Back to top

La festa major d'hivern de Cambrils es tenyeix de cultura

La festa major de la Immaculada de Cambrils comença aquest diumenge amb un programa ple d'activitats de caire cultural. El dia fort serà el 8 de desembre, que donarà pas a un cap de setmana ben complet. Més enllà de la cultura popular, el ventall d'activitats se centra en exposicions, xerrades i concerts.
cartell

L'entrega de premis del certamen de Fotografia Vila de Cambrils encetarà el programa de la festa major de la Immaculada. Aquest diumenge comença un reguitzell d'activitats que com cada any, donaran vida a la festa major d'hivern del municipi. El barri de la vila concentrarà els actes de celebració fins mitjans de desembre, la majoria amb un denominador comú: la cultura.

Els actes més importants es podran viure durant el cap de setmana del 8 i 9 de desembre, quan el seguici festiu serà un clar protagonista. En aquesta edició, la commemoració del Setge de 1640 anirà a càrrec de la consellera de Justícia Ester Capella.  Més enllà dels actes institucionals, es rebatejarà la biblioteca municipal amb el nom de Josep Salceda, cronista cambrilenc. L'acte, que se celebrarà l'1 de desembre, també servirà per mostrar com ha quedat l'equipament després de la recent remodelació.

La festa major busca introduir diferents disciplines culturals al programa, passant d'exposicions a concerts o obres de teatre.

El programa també es nodreix d'actes que s'emmarquen en altres celebracions, com és el cas de l'Any Fabra. De fet, l'espectacle 'Mestre Fabra' que es farà a la biblioteca Josep Salceda clourà el programa de la Immaculada d'enguany el 12 de desembre.

Notícies relacionades