Back to top

La Festa Major de Falset escalfa motors

La Festa Major de Falset arrenca aquest dissabte 12 d’agost amb un complet programa d'actes per a tots els públics. Hi destaquen, un any més, els actes tradicionals, com L’espígol, el Ball de Coques, la Batalla de Flors, el Correfocs i les cercaviles, actes als quals s'hi sumen, entre altres, el concert del grup Manel, els balls de nit a l'envelat de l'Euterpe i els concerts vermut.
La Festa Major de Falset escalfa motors

Pel que fa al programa, el tradicional repic de campanes i l’enlairada de coets i el pregó de festes, a càrrec de l’escriptor i articulista Xavier Bru de Sala, són els actes que donaran inici a la celebració a partir d’aquest dissabte. Després del pregó tindrà lloc la tradicional cercavila amb els gegants, els nans, la mulassa, la somera, els diables, la banda i els grallers. La cercavila finalitzarà a la Plaça de la Quartera, on tot estarà a punt per a la Tupinada. Ja a la nit, serà el torn per al grup Manel, que presentarà el seu darrer disc, “Jo competeixo”.

Diumenge 13 d’agost, la jornada s'iniciarà amb la 25a Bicicletada Popular, prosseguirà amb un Concert Vermut, amb la representació teatral de l’obra “Gente Bien”, el concert de tarda i el ball de nit amb l’orquestra Fania i la discoteca mòbil.

Dilluns 14 d’agost, el programa inclou el Concurs de dibuix XIII Premi Llibert Borràs, l’espectacle infantil “El petit Lilo i Circus Show”, el Correfoc, el CorreMulassa i discoteca mòbil.

Ja dimarts 15 d’agost, hi ha previst la tirada al plat, el cercavila de L’espígol, la Missa Major, el trofeu de futbol de Festa Major, el concert de tarda, el Ball de Coques, el ball de nit amb l'orquestra Tangara i la discoteca mòbil.

El darrer dia de Festa Major, el dimecres 16 d’agost, s'iniciarà amb la caminada i l’esmorzar popular organitzat pel Centre d'Estudis Falsetans, els microbatejos de submarinisme a la piscina, la Batalla de Flors i l'espectacle Fi de Festa “Todo Nobleza”.