Back to top

La Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén es manté amb força

El programa de la Festa Major del Morell compta amb una trentena d'actes i es publicarà a les xarxes del consistori pròximament

L'ajuntament del Morell ha decidit mantenir en peu la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén garantint totes les mesures de seguretat. Tindrà lloc del 23 de juliol al 3 d'agost i compta amb una trentena d'actes gratuïts oberts a tot el públic.

Per assistir als actes s'haurà de fer una reserva prèvia

El programa d'actes oficial es publicarà a les xarxes socials del consistori durant aquesta setmana. Per garantir la seguretat dels actes, caldrà fer una reserva prèvia per assistir-hi i anar a buscar les entrades a l'ajuntament. 

Encara que s'ha intentat mantenir el major nombre d'activitats, es trobaran a faltar alguns dels actes més tradicionals del municipi, com el seguici, la cercavila el sopar a la Rambla o el concert jove. Tot i això la Festa Major comptarà amb altres esdeveniments com el pregó, concerts amb aforament reduit i espectacles. També s'ha presentat el nou domàs creat per dos estudis del Morell que es posa a la venda per 3 €.

Domàs de la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén

El consistori demana respecte cap a les mesures i anima a gaudir de la Festa Major

L'ajuntament apel·la a la responsabilitat individual, al compliment de les mesures i a la participació dels morellencs i morellenques, però tenint en compte els canvis que hi pugui haver durant les pròximes setmanes. Tal com declara el cartell de la Festa Major, aquesta edició s'haurà de gaudir amb 'rauxa i seny'

 

Paraules clau:

Notícies relacionades