Back to top

La fidel acompanyant de Carnaval

MARIA LUCEA

Demà serà dijous gras i tots aquells amants de les tradicions culinàries de Reus ja es poden preparar per tenir a la taula de casa seva la botifarra d’ou. Aquest producte marca l’arribada del Carnaval i per això ens hem volgut desplaçar fins un obrador per saber els secrets de la seva  elaboració

 

A Reus, una forma de saber que s’atansa una festivitat és a través del menjar i el Carnaval no podia ser menys. Aquest dijous, és popularment conegut com el dijous gras i la tradició mana menjar botifarra d’ou. Aquest producte s’elabora només per aquests dies i tot i que s’assembli molt a una botifarra corrent la seva elaboració té el seu secret.

La tradició de la botifarra d’ou ja s’ha consolidat al nostre territori però no fa tant encara era desconeguda i s’ha hagut de recuperar.

Aquest producte tan típic de carnaval ja està a la venda a les carnisseries i xarcuteries de Reus a l’espera que el dijous gras la majoria de les cases en tinguin una a la seva a taula.