Back to top

La final del provincial de pàdel es disputa al Monterols

Cap de setmana de pàdel al Club Tennis Monterols. Diumenge s’han jugat les finals del campionat provincial de pàdel masculí i femení.
provincial padel monterols

El Club Tennis Reus Monterols ha aplegat els millors jugadors i jugadores de pàdel de la província per diputar les finals del Campionat Provincial de Pàdel. Uns partits força igualats que han reunit les dues millors parelles masculines i femenines.

El torneig ha repartit 2.000 euros en premis als guanyadors i ha comptat amb més de 140 jugadors repartits en 12 parelles femenines i 60 de masculines. La victòria femenina se l‘ha endut Ornella Visotto i Sandra Bellver en una final molt igualada contra Anna Cortiles i Eva Vives. Bellver ha assegurat que la final ha estat molt “ajustada”. La parella no havia jugat fins al moment juntes ja que Visotto portava un temps retirada i Bellver fa pocs mesos que juga a pàdel. Visotto ha apuntat que el que volen és “passar-ho bé”.

En el cas de la final masculina, el duet format per Guillem Figuerola i Javi Gauna tampoc havien jugat abans junts. Figuerola disputava el seu primer provincial, mentre que Gauna és el guanyador de la temporada passada. Figuerola ha qualificat el torneig de “molt dur”, mentre que Gauna ha destacat el “ritme de bola molt alt” del seu company.

El proper 16 de març es donarà inici al Torneig Internacional ITF Future Autolica Mercedes Benz, la competició més important de l'any al Tennis Monterols.

Paraules clau: