Back to top

La fira Bestial es fa gran amb una exposició mundial felina

LAURA ROIG

Durant dos dies milers de visitants han passat per les instal·lacions de firaReus amb motiu del Bestial, la sisena edició del saló de la mascota. Una trentena d’expositors i una quarantena d’activitats han complementat la fira que, enguany com a novetat, ha acollit una exposició mundial felina.

Gats amb molt de pèl, com els perses, d’altres sense pèl, com els sphinx, alguns de grans dimensions, d’altres més petits... Uns 150 gats han participat a l’exposició mundial felina que, durant dos dies, ha ocupat un espai destacat del sisè saló de la mascota de Reus.
I és que per primera vegada aquesta mostra és d’abast mundial.  

Precisament el “James Bond” o la “Iachat” són mau egipcis, una raça que és molt difícil de veure a casa nostra. La seva propietària, Danielle Jujardin, ens explica com són aquests animals i quina és la seva peculiaritat.

Tot i el protagonisme dels gats, i també dels gossos, els altres animals estrella del Bestial, el saló acull espècies molt menys quotidianes i comunes. Alguns exemples són aquestes aus, peixos, rèptils o amfibis ben curiosos. En el marc de la fira, s’han dut a terme també tallers per a la canalla, xerrades, desfilades canines o competicions d’agility.