Back to top

La Fira de Comerç per donar vida a la vila

Cambrils ha acollit aquest cap de setmana la primera Mostra de Comerços a la zona de la vila. Prop d'una vintena d'establiments adherits a Unió de Botiguers han tret el seu estoc al carrer per donar-se conèixer en aquesta part del municipi i dinamitzar d'aquesta manera el nou passeig de l'Avinguda Baix Camp.
La Fira de Comerç per donar vida a la vila

Sabates, complements de tota mena i sobretot roba. Aquests són els principals productes que s'han pogut veure en la 1a Mostra de Comerç de Cambrils. La iniciativa, impulsada per Unió de Botiguers, vol dinamitzar la zona del nucli antic aprofitant la remodelació del Pont de la N-340 i el nou passeig de l'Avinguda Baix Camp.

En total en la mostra hi han participat 18 comerços, molts d'ells amb la voluntat per donar-se a conèixer al barri antic, donat que la majoria d'iniciatives es realitzen al port i a la zona de platja. Els comerciants han valorat positivament la iniciativa i el moviment de visitants que han rebut durant la jornada.

La voluntat de l'entitat i dels comerciants és continuar amb aquesta mostra i que la iniciativa se sumi a altres ja consolidades per Unió de Botiguers com la Fira Últims Preus o la Cambrils Comerç de Nit.

Notícies relacionades